Loading

Спремни сте за соработка ?


Производи
Од идеја до производ!Билборди
Брендирање возила
Брендирање на ѕидови
Брендирање на излози
Елементи од плексиглас
Картонажа
Маркетинг реквизити
Печатени промотивни материјали
Печатени рекламни материјали
Покани за свадба
Потрошни печатени индустриски материјали
Рекламни табли
Светлечки реклами

Услуги


Печатени маици и производи од текстил


Технологија на печатење

 • Директно печатење(со бои)
  • водени
  • пластисол
  • еластил
  • транспарентни
  • глитери
 • Апликации со дигитален печат и дигитално сечена катирана фолија
  • флок и флекс-плиш
  • гума
 • Пресликач
  • дигитално печатени
  • пластисол пресликач
  • инк-џет
  • ласер пресликач

Испратете барање:

Прикачете дизајн

За нас


Историjат

Сликарството, уметноста, графичкиот дизајн, рекламите ни се најголема опсесија уште од 1992 година. Од тука и опсесијата се преточува во работен ангажман, каде уметничкиот дух, прецизноста и посветеноста се имплементираат во сите сработени проекти низ годините. Од секој сработен проект во дизајнот, печатењето и рекламите, посетите на саемски манифестации и следењето на нови трендови се собрани нови и нови искуства, знаења и идеи, така да денес стручниот и искусен тим може да одговори на секакви предизвици од нешето работење, за што говори и долгата листа на успешно сработени проекти во Македонија и надвор од неа.

Визија

Модерен дизајн, квалитет во изработката со вградени квалитетни материјали и бои, изработка со големо внимание, прецизност и труд, озбилност во работата, сервисна подршка, стоење зад производот и услугите му гарантираат сигурност на клиентот при изборот да работи со нас. Во се што изработуваме вградуваме мал дел уметност и големо внимание. Ние постоиме за клиентите. Но, не застануваме тука, Мотив Плус е во тенденција на проширување и зголемување на капацитетот и се посветува на модернизација со машини и сопствениот работен простор со што клиентите ќе добијат уште по професионални, поквалитетни и брзи услуги. Мотив Плус денес е еден комплетен графички центар во регионот, бренд-многу пати докажан, со комплетна графичка услуга во сите домени на печатење и реклами.

Гаранција за квалитет

Изработките кои се монтирани опстојуваат повеке години наназад, зидни графики, светлечки реклами, брендирани излози и возила, банери, билборди и други наши производи сведочат за квалитетот кој го нуди и продава Мотив Плус на пазарот.

Поставивме високи критериуми на модерен дизајн и производство, кои во композиција со вградени висококвалитетни материјали и сериозност во изработката го прават крајниот производ незаменлив.

Екологија

Мотив Плус поседува елаборат за заштита на животната средина кој е заверен во Министерството за Заштита на Животната Околина и Планирање на РМ
Ние вложуваме средства и труд во озеленувањето на нашата непосредна близина. Сите отпадни материјали и компоненти од производството се рециклираат. Таа тенденција нема да згасне затоа што чистата животна средина ни е приоритет при развојот на компанијата.

Галерија


Погледнете ја галеријата со производите од нашата широка палета.

Контактирајте не


бул. Гоце Делчев бр. 151, 2000, Штип 032 608 236 075 444 240 studio@motivplus.mk